119046566_630414564155283_44856894215057

Over mij

Ja, vertel maar eens iets over jezelf. Lastiger dan gedacht, maar here we go! 

 

Ik ben dus Sophie, geboren in 1998 en ik kom uit Kruisland, Noord-Brabant. Maar ik ben al vroeg in Breda gaan wonen en hier heb ik ook een toeristische opleiding gevolgd.

 

Op mijn 18e ben ik naar Oostenrijk verhuisd, nadat ik hier stage had gelopen. Ik was zo verliefd op het land en de mensen! Helemaal alleen en vol goede moed vertrok ik!

 Het was totaal niet zoals gehoopt en ik ben toen begonnen als reisleidster in Griekenland & Boa Vista.

Reisleiding leek mij altijd een fantastisch beroep en dat was het ook! Hard werken, maar wat een gave tijd was dat. 

 

Het tweede seizoen in Boa Vista, Kaapverdië was wat lastiger qua werk en toen heb ik ervoor gekozen om weer naar Nederland te komen & hier ben ik nog steeds!

 

Tijdens mijn werk in Kaapverdië ben ik wel een hele leuke man tegen gekomen en we zijn al twee jaar bij elkaar. Hoe dat precies gelopen is, ga ik je nog wel vertellen in één van de blogs. 

Tijdens de lockdown kreeg ik het leuke idee om mijn eigen excursie bedrijfje op te richten en mensen na corona terug naar Kaapverdië te krijgen.  

 

Het is voorlopig nog een idee en het zal nog even duren voordat er iets mogelijk gaat zijn, maar ik kan je misschien al wel warm krijgen om Kaapverdië bovenaan je lijstje te zetten! 

 

Mijn liefde voor het land is enorm en ik hoop dat ik jou ook verliefd kan laten worden op dit prachtige land en de lieve mensen.